September 30, 2014 Blogroll No Comments

Odvajanje od kajenja- odlična poteza za vaše zdravje.Odvajanje od kajenja pri nas poteka s pomočjo bioresonančne terapije. Iz izkušenj vam zagotovimo da 80% kadilcev preneha z kajenjem že po eni sami terapiji.Posebnost naših terapij je da so:

  • izredno učinkovite
  • neboleče, enostavne in hitre
  • brez uporabe kemičnih substanc
  • ter brez stranskih učinkov.Pri vaši odločitvi vas popolnoma podpiramo in z našo terapijo vam bomo 100 % v oporo. Zavedati se morate, da kajenje škoduje zdravju in zmanjšuje možnost samoozdravitve v telesu. Vsak telo ima možnost samoozdravitve, če pa je telo preveč obremenjeno se le ta iz leta v leto zmanjšuje. Telo se namreč konstantno ukvarja z obremenitvami, kot so substance iz pokajene cigarete in procesi prilagajanja in ozdravljanja so na stranskem tiru. Poleg tega kajenje povzroča veliko zdravstvenih težav kot so srčno –žilna obolenja, kronični kašelj ter več vrst raka. Zato je odvajanje od kajenja zelo pomembna odločitev v vašem življenju in pomeni prelomnico za vaše zdravje ter počutje.


Kako poteka terapija?V prvi vrsti je pri terapiji odvajanje od kajenja potrebna tudi vaša pomoč in želja po prenehanju. Brez želje ne bo uspeha. Pri sami terapiji zmanjšamo željo po cigaretnih, hkrati pa tudi odvajamo strupe iz telesa, ki so posledica kajenja. Z telo bo izločalo preko izločevalnih organov nikotin in ostale škodljive snovi, ki so se nabirale v vašem telesu med kajenjem. Poleg terapije vam bomo dali tud navodila ki se jih boste držali doma da boste vaše telo čim prej razbremenili in hkrati tudi opomogli. Telo je bilo dolgo časa obremenjeno in zato mu je potrebno dati čas in možnost da se sam povrne na zdravo frekvenco življenja. Glede na naše izkušnje so potrebne največ 3 terapije pri odvajanju od kajenja, vendar je 80% verjetnost, da želje po kajenju ne boste čutili že po eni sami terapiji.Terapija odvajanja od kajenja poteka 60 minut. Pred terapijo pokadite pol cigarete in take, ki ste jo kadili do sedaj. Ta cigaretni ogorek vstavimo v bioresonančni aparat. Med terapijo zajamemo vaš frekvenčni vzorec skupaj z informacijo cigaretnega ogorka. V telo vrnemo čisto informacijo, ki v telesu sproži močno detoksikacijo, ki posledično zmanjša željo po nikotinu in kajenju in zmanjša stres pri odvajanju. Po terapiji boste ne boste čutili posebnosti, pozitivni učinki pa se lahko pokažejo še isti dan. Ker telo nima več informacije nikotina, se zgodil lahko da vam bo cigaretni dim neprijeten in želja o kajenju bo bistveno manjša.


Po terapiji

  • Terapevt vam bo dal navodila, ki so pomembna za detoksikacijo telesa. Zelo pomembno je, da na dan popijete minimalni 2 litra vode, saj s tem čistite strupe in nikotin iz telesa. Lahko se zgodi da boste po terapiji rahlo utrujeni in omotični. To pomeni da terapija deluje in da telo razstruplja telo. Pomembno je, da po terapiji počivate!
  • V prehrano vključite polnovredno hrano in odstranite sladkor ter belo moko. S tem boste zagotovili stabilne nivo sladkorja v krvi. Padec sladkorja povzroči občutek nemoči in vam spodbudi željo po nikotinu.
  • Redno preverjate telesno težo, če bo ta odstopila več kot 2-3 kg pridite nazaj k nam v center , da preverimo stanje vašega metabolizma in ga po potrebi spodbudimo.Verjamemo da nam bo skupaj uspelo.

Written by Bioresonanca Vital