September 30, 2014 Blogroll No Comments

Bolečine v hrbtenici, mišicah in sklepih so velikokrat zelo pogost pojav pri ljudeh v različni starostnih obdobjih. Pojavljajo se tako pri zdravih in bolnih ne glede v kakšni fizični kondiciji so posamezniki. Te bolečine ne pomenijo takoj najhuje, vendar če preveč odlašamo s pregledom in zdravljenjem se lahko preprosti simptomi prelevijo v neznosne bolečine. Vse to vpliva na kakovost življenja in dlje kot trajajo bolj je oslabljeno telo kot tudi psihična aktivnost.

Razlogi za bolečino so lahko različni, lahko gre za akutne bolečine ali pa ti prerastejo že v kronične. Pri sklepih in hrbtenicah gre lahko za obrabo, kalcinacijo, hernijo ali poškodbo. Dejstvo je da je potrebno pozdraviti vzroke in ne posledice in pri tem je bioresonančna metoda več kot uspešna. Odpravi bolečine, blokade in pomaga pri regeneraciji celic.

Pri mišicah je malo drugače. Največkrat je potrebno poiskati vzrok za nastanek bolečin. Bolečine v mišicah lahko nastanejo zaradi revme, borelioze, zaradi prevelike obremenitve, alergije, obremenitve z Candido, zaradi poškodbe. Ko se ugotovi vzrok se z pomočjo bioresonančne terapije začne zdravljenje. Zdravljenje je popolnoma neboleče in zelo učinkovito.

Bioresonančna metoda zdravljenja je uspešna pri več kot 80% bolnikih. Vsak pacient je primer zase in na podlagi diagnostike se sestavi terapija, ki je primerna samo za posameznega pacienta. Pomagali smo že mnogim, dovolite da pomagamo tudi vam.

Written by Bioresonanca Vital