September 30, 2014 Blogroll No Comments

Kaj je Candida?Zavedati se moramo, da se v našem črevesju lahko najdemo nekaj milijard različnih bakterij, ki so pomembne za našo črevesno floro. Vsi ti organizmi in bakterije bivajo v harmoniji z drugimi mlečnokislinskimi bakterijami. Le ti skrbijo, za urejen prebavni sistem in s tem spodbujajo naš imunski sistem. Kar 70% našega imunskega sistema se nahaja v limfnih vozlih, ki so pritrjeni na črevesje.V črevesju pa se nahajajo tudi paraziti, virusi in glivice. Med njimi je najbolj izrazita kvasovka Candida. Če je le ta v normalnem delovanju s mlečnokislinskimi bakterijami ta ne povzroča težav. Ko pa se Candida razbohoti, takrat govorimo o mikozi ali drugače povedano o razmnožitvi teh kvasovk v črevesju.Vzrok za hiter porast Candide je lahko:

 • Nezdrava prehrana( bela moka, sladkor,…)
 • Obremenitev z težkimi kovinami
 • Kontracepcijske tablete
 • Obremenitve z nanodelciGlivica Candida za svoj obstoj potrebuje hrano in to je izvor ogljikovih hidratov, ki ne morejo in niso sposobne iz ogljikovega dioksida in vode zgraditi ogljikove hidrate. To so vsi enostavni sladkorji( grozdni sladkor, sadni sladkor, trsni sladkor,..)Dejstvo je več kot Candida na razpolago sladkorja, bolje uspeva in se razmnožuje. Že v 12 urah se lahko Candida podvoji.Posledice so različne in vsak posameznik drugače reagira na Candido. Najbolj pogoste so:

 • Krči, plini, napihnjenost, zaprtost, drisko
 • Izčrpanost, kronična utrujenost
 • Bolečine v mišicah in sklepih
 • Glavoboli, migrene
 • Alergije (kožni izpuščaji, astma, nevrodermatitis)
 • Slabo koncentracijo
 • Pogosta vaginalna vnetja in neplodnost
 • DepresijaPosledice so znane. V črevesju se limfni vozli se zastrupijo kar zmanjša odpornost in poveča dovzetnost za okužbe in vnetja. Candida ima zelo strupene izločke, ki prehajajo skozi črevesno floro v kri in naprej v ostale organe. Zelo nelagodno za organizem je če pride do jeter, ki so organ za razstrupljevanje. Ta jetra močno obremeni in oslabi delovanje le teh.V ambulanti Bioresonanca Vital smo prišli do ugotovitve, da je glivica Candida prisotna pri več kot 80% bolnikov, ki se zdravijo za alergijo. Žalostno pa je tudi to da so okuženi že majhni otroci, ki pridobijo glivico od matere med samim rojstvom.


Kako se znebimo kvasovk?Zavedati se moramo, da je kvasovka Candida izredno trdoživa in se bo zelo borila za svoj obstoj. Zato je potreben čas in potrpežljivost. V postopku odstranjevanja se iz nje sprostijo strupene snovi in proteini, ki utegnejo sprožiti začasno poslabšanje simptomov. Če se boste Candide lotili z dieto, se bo te potrebno držati vsaj 6 mesec in to brez izjem in kiksov.Ob uporabi bioresonančne metode se lahko glivice znebimo v 2 do 4 tednih. Poleg tega vam pospešimo izločevanje strupenih odpadnih snovi iz telesa in vam vzpostavimo ponovno ravnovesje v telesu. Po končani terapiji vam damo nadaljnja navodila in vam predpišemo ustrezne probiotike ter priporočamo bazične kopeli.Pomagali smo že mnogim da so se znebili Candide, dovolite da pomagamo tudi Vam.

Written by Bioresonanca Vital